اقامت سرا | بلاگ

اقامت سرا

ساخت وبلاگ

اگر مایل به ماندن در هلند به مدت کمتر از 2 روز هستید ، باید برای ویزای توریستی اقدام کنید. با استفاده از این ویزا ، می توانید از تمام کشورهای عضو شینگن دیدن کنید. ویزای توریستی برای کلیه متقاضیانی که مایل به اهداف توریستی برای ورود به هلند هستند لازم است. اگر احساس می کنید باید چندین بار وارد کشور شوید ، باید ویزای چند گانه ای بدست آورید که به شما امکان می دهد چندین بار وارد شوید.

 

 

روند اخذ ویزای توریستی هلند به چه صورت است؟

 

قبل از حداقل 7 روز قبل از سفر باید برای ویزا اقدام کنید، همچنین می توانید درخواست خود را 6 ماه زودتر از تاریخ عزیمت برنامه ریزی شده ارسال کنید.توصیه می شود تا زمان صدور ویزا بلیط خریداری نکنید.شما باید درخواست خود را قبل از ارائه مدارکی جسمی به صورت آنلاین ارسال کنید.پس از ارسال مدارک ، از شما به اثر انگشت دعوت می شود.ممکن است شما را به مصاحبه دعوت کرده یا مدارک دیگری را درخواست کنید.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی هلند

 

مرحله اول:

 

کلیه اسناد مورد نیاز باید به انگلیسی اصلی یا هلندی ترجمه شود.

 

شرایط عمومی کلیه متقاضیان ویزا گردشگری:

 

فرم درخواست ویزا را دریافت کرده و آن را تکمیل کنید.

 

پاسپورت معتبر:

گذرنامه باید حداقل 6 ماه از تاریخ عزیمت شما از کشورهای شینگن معتبر باشد.

 

گذرنامه باید حداقل 2 صفحه خالی داشته باشد.

 

1 نسخه از اسناد:

 

صفحه اطلاعات شخصی

 

ویزاهای قبلی و کلیه تمبرها برای سفرهای ورودی و خروجی

 

- شناسنامه:

 

هنگام درخواست ویزای توریستی برای افراد زیر 5 سال مدارک زیر لازم است:

 

شناسنامه

کارت ملی کودک و والدین

 

رضایت والدین مبنی بر اجازه فرزند خود برای ترک کشور.

 

اسناد اقامتی قانونی:

 

اثبات اقامت قانونی در کشور خود که درخواست ویزا داده اید. اسنادی از قبیل گذرنامه ، ویزا یا اجازه اقامت. به خاطر داشته باشید که اجازه اقامت شما باید تا شش ماه پس از تاریخ عزیمت از کشورهای عضو شینگن معتبر باشد.

 

تصویر:

عکس گذرنامه ای که باید در 6 ماه گذشته گرفته شده است.

 

ارائه اسناد مسافرتی:

رزرو سفر به نام متقاضی

 

شواهدی مبنی بر اینکه قصد ورود به هلند را برای اهداف توریستی دارید.

 

رزرو هتل برای مدت اقامت.

 

گواهی گردش مالی حساب 6 ماهه اخیر

 

اگر شاغل هستید: گواهی عدم حضور خود را از کارفرما تهیه کنید.

 

مستندی که نشان می دهد بعد از اتمام سفر قصد بازگشت به کشور مبدا خود را دارید:

 

قراردادی با شرکتی که در آن مشغول به کار هستید یا شواهدی مبنی بر کار کردن در کشور خودتان.

 

شواهدی مبنی بر تحصیل در کشور خودتان.

 

شواهد تحصیل فرزندانتان در کشور خود.

 

شواهدی مبنی بر داشتن خانه یا دارایی با ارزش دیگر در کشور خود ، مانند گواهی مالکیت ملک در ایران.

 

ارائه بیمه درمانی:

بیمه شما باید در طول مدت اقامت در هلند در سراسر منطقه شینگن معتبر باشد.

 

بیمه شما باید حداقل 6000 یورو در هزینه های پزشکی ، از جمله بهداشت بیمارستان و درمان فوریت های پزشکی و بازگشت (در صورت فوت) را بپردازد.

 

اگر بیمه گذار شما یک سند رسمی را در اختیار شما قرار ندهد ، باید بیمه مسافرتی را با پوشش پزشکی مناسب بدست آورید.

 

مرحله دوم:

 

ثبت نام و واریز آنلاین

 

قبل از ارائه درخواست خود باید در وب سایت مربوط ثبت نام کنید.

 

هزینه درخواست ویزای توریستی هلند 2 یورو است. کودکان زیر 5 سال معاف هستند. هزینه درخواست ویزا برای کودکان بین 1 تا 2 سال 2 یورو است.

 

 

 

مرحله سوم:

 

تحویل اسناد از نظر جسمی

 

مدارک زیر باید ارسال شود:

 

پرتال تأیید ثبت نام ویزا را چاپ کنید.

 

لیست های چک و ارسال مدارک درخواستی

 

گذرنامه (باید حداقل 6 ماه از تاریخ عزیمت از کشورهای عضو شینگن معتبر باشد و حداقل دو برگه سفید داشته باشد).

 

دو عکس فوری 2 با یک عکس با پس زمینه سفید از 6 ماه گذشته. این تصویر باید توسط سفارت تأیید شود.

 

بیمه سفر.

 

کپی ترجمه شده از شناسنامه و کارت ملی.

 

مرحله چهارم:

 

وقت سفارت و مصاحبه برای اخذ ویزای توریستی هلند

 

برای اخذ ویزای توریستی هلند مصاحبه لازم است. کلیه متقاضیان باید به موقع به سفارت مراجعه کنند. برنامه ریزی با ارسال ایمیل appt.netherlands@vfshelpline.com انجام می شود.

ایمیل باید شامل: نام و نام خانوادگی متقاضی ویزا ، شماره گذرنامه ، تاریخ تولد ، تاریخ انقضا ، ملیت ، تاریخ پرواز ، شماره تماس ، تاریخ قرار ملاقات و آدرس ایمیل جهت تأیید باشد.

 

به طور کلی ، زمان تعیین وقت سفارت متفاوت است و فصلی که برای اخذ ویزای توریستی هلند انتخاب می کنید بسیار مهم است. اگر شما در زمان اعلام شده در سفارتخانه نباشید ، حداکثر یک ماه حق تعیین وقت سفارت را نخواهید داشت.

 

مرحله پنجم:

 

مدت زمان آزمون ویزا:

مراحل درخواست متقاضیان در ایران به طور معمول 3 روز طول می کشد. در بعضی موارد ، درخواست ها به هیئت مهاجرت ارسال می شود ، که می تواند 5 روز طول بکشد تا رسیدگی شود. در موارد استثنایی ، ممکن است طول بکشد

 

گشت و گذار در هلند را حتما تجربه کنید.

قبل از تصمیم به مسافرت یا درخواست ویزای توریستی هلند ، قبل از تصمیم گیری و گشت و گذار مطمئن شوید. در اینجا برخی از مقصد های توریستی هلند ، گل های لاله هلندی وجود دارد که به سختی می توان گفت دلیل اصلی گرفتن ویزای توریستی هلند به دلیل نمایشگاه های زیبا و گل و گیاه که هر ساله برگزار می شود. در این کشور برگزار می شود ، طرفداران زیادی را از سراسر جهان به خود جلب می کند. از دیگر ویژگی های این کشور زیبا می توان به قایقرانی کانالها از طریق قلب شهر یا موزه معروف ون گوگ ، قلعه های تاریخی و… اشاره کرد. بافت شهر قدیمی خود یکی از جاذبه های گردشگری هلند است؛ با درخواست ویزای توریستی هلند می توانید به همه مکان های ذکر شده مراجعه کنید.

اقامت سرا...
ما را در سایت اقامت سرا دنبال می کنید

نویسنده : مرتضی رمضانی بازدید : 3 تاريخ : شنبه 9 آذر 1398 ساعت: 16:46

آیا به فکر کسب اقامت هلند از طریق ازدواج هستید و قصد دارید اطلاعات کامل تری در این زمینه به دست آورید، می توانید با ما در ادامه این مقاله همراه باشید تا به طور کامل به بررسی این موارد بپردازیم. کسب اقامت از طریق ازدواج یکی دیگر از راه های کسب اقامت اروپا است که اگر قرار می باشد در کشور هلند به این موضوع بپردازید باید بدانید که این امر کاملا محقق می شود. ازدواج در کشور هلند در کلیسا ها، مراکز عمومی و شهرداری ها اجرا خواهد شد اما طبق قوانین این کشور شما باید از 14 روز قبل مراسم خود را در شهرداری ثبت کنید.

 

 

بررسی نام و نام خانوادگی پس از ازدواج به چه صورت است؟

این مورد ممکن است یکی از چندین سوال شما پس از ازدواج با اتباع خارجی باشد و بخواهید نام و نام خانوادگی خود را تغییر دهید در این صورت باید توجه داشته باشید که پس از ثبت ازدواج در شهرداری دو حالت زیر می تواند برای شما پیش بیاید:

  1. همسران می توانند نام خانوادگی خود را به طور کامل حفظ نمیاند.
  2. شوهر می تواند نام خانوادگی همسر خود را بگیرد و برعکس.

 

البته توجه داشته باشید که برای ازدواج حضور دو الی چهار شاهد الزامی است.

 

شرایط دریافت ازدواج در هلند به چه صورت می باشد؟

ازدواج همان طور که می دانید یکی دیگر از روش های اخذ اقامت می باشد و در این روش که در کشور هلند قصد دارد به انجام برسد هیچ تفاوتی وجود ندارد که یک فر قرار است با یک زن ازدواج کند و یا یک مرد هلندی. همان طور که در ابتدای این مقاله به آن اشاره نمودیم، ازدواج در هلند می تواند در کلیسا ها و یا در اماکن عمومی و حتی در شهرداری ها ثبت و اجرا شود اما شرایط ازدواج در کشور هلند به چه صورت می باشد؟

 

  • برخورداری از سن قانونی
  • مجرد بودن
  • در صورت داشتن همسر قبلی، گواهی فوت باید دریافت شود.
  • حضور دو الی چهار شاهدی که به سن مجاز و قانونی رسیده اند.
  • ارائه گذرنامه هر دو فرد

 

 

 

 

معرفي ساير روش هاي اخذ اقامت اروپا

در حال حاضر روش هاي بسيار زيادي وجود دارد كه با استفاده از آن ها مي توان اقامت اروپا را به دست آورد اما كسب اقامت در تمامي روش ها مشروط به برخورداري از شرايط خاص در شما مي باشد. به عنوان مثال در اقامت تحصيلي شما بايد دانشجو باشيد و يا در اقامت كاري شما بايد پيشنهاد كاري اي در كشور مبدا داشته باشيد و... همان طور كه مشاهده مي كنيد استفاده از اين موارد ملزم به شرايط هر فردي است و شرايط هر فرد نيز با فرد ديگر به طور عمومي كاملا متغيير مي باشد. از جمله اين شرايط مي توان به موارد زير اشاره نمود.

 

كسب اقامت اروپا از طريق تحصيل

كسب اقامت اروپا از طريق تولد فرزند

كسب اقامت اروپا از طريق سرمايه گذاري

كسب اقامت اروپا از طريق كار

كسب اقامت اروپا از طريق ازدواج

كسب اقامت اروپا از طريق خريد ملک

كسب اقامت اروپا از طريق بدون سرمايه گذاري

كسب اقامت اروپا از طريق ورزش

كسب اقامت اروپا از طريق هنر

و....

 

همان طور كه مشاهده مي كنيد روش هاي كسب اقامت اروپا بسيار بسيار زياد است اما هر كدام از اين روش ها داراي مشخصه هاي بارز و منحصر به فرد خود مي باشد كه بنا به شرايط هر فرد مي تواند متفاوت و منحصر به فرد باشد. در اين صورت از شما عزيزان خواهشمنديم از طريق راه هاي راتباطي با ما در تماس باشيد تا بتوانيد بهترين و مناسب ترين راه را براي خود و خانواده خود انتخاب كنيد.

 

شرایط اقامت در هلند به چه صورت است؟

چنانچه یک فرد هلندی قصد ازدواج با یک فرد غیر هلندی و سایر اتباع دیگر را داشته باشد در اولین مرحله باید مدارک و الزامات موجود را برای ورود آن فرد مهیا سازد و همچنین این مدارک را به مراکز معتبر ارائه دهد. این مدارک دال بر اثبات وجود رابطه عاطفی میان آن دو فرد است که باید به اداره مهاجرت کانادا تحویل داده شود. در این سو وی از اداره مهاجرت دعوتنامه ای برای او صادر خواهد شد که می تواند وارد خاک هلند شود.

 

 

 

 

قوانین ازدواج در هلند به چه صورت است؟

ازدواج در هلند دارای قوانین خاص و پیچیده ای در مقایسه با سایر کشور ها می باشد. به عنوان مثال شما در ابتدای ازد.اج تمامی اموال تا روز جدایی در میان زوجین به صورت مساوی تقسیم خواهد شد. البته قوانین سخت تر و منحصر به فرد تری وجود دارد که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.

 

مزایای ازدواج در هلند به چه صورت است؟

شما علاوه بر برخورداری از طبیعت زیبا و بی بدیل هلند می توانید پ از گذشت سه سال از زندگی مشترک خود اقدام به دریافت اقامت دائم و تابعیت آن کشور کنید. البته توجه داشته باشید که قوانین هلند در برابر حقوق مرد و زن کاملا یکسان می باشد.

 

چطور می توانم با شما تماس بگیریم؟

چنانچه قصد دارید اطلاعات کامل تری در این زمینه به دست آروید می توانید با ما تماس حاصل فرمایید تا مشاوران ما به صورت تخصی به بررسی این موضوع بپردازند و به تمامی سوالات شما پاسخ دهند.

 

جمع بندی:

در این مقاله به خوبی در خصوص کسب اقامت اروپا از طریق ازدواج در هلند اطلاعات کاملی را در اختیار شما عزیزان قرار دادیم. حال شما می توانید با مراجعه به سایر مقالات و یا پرسش در این زمینه اطلاعات خود را تکمیل نمایید.

اقامت سرا...
ما را در سایت اقامت سرا دنبال می کنید

نویسنده : مرتضی رمضانی بازدید : 1 تاريخ : شنبه 9 آذر 1398 ساعت: 16:45